news-details

Bybit, kurumsal müşteriler için 100 milyon dolarlık destek fonu oluşturdu

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası Bybit, kripto endüstrisinin içinde bulunduğu zorlu dönemde kurumsal piyasa yapıcıları desteklemek için 100 milyon dolarlık bir destek fonu başlattığını duyurdu.

Son dönemde yaşanan olayların etkileri devam ederken sektöre yardım eli uzatmayı amaçlayan fonla Bybit, her bir özel kurumsal müşterisine 10 milyon dolara kadar destek sağlayacak.

Fonu, buna ihtiyaç duyan kurumsal müşterilerini desteklemek için kullanacak olan borsa, bu teklifi mevcut müşterilerinin yanı sıra Bybit’e yeni katılan kurumsal müşterilerine de açık hale getirdi. Bybit, destek fonuna ek olarak doğrulanmış KYB (Know Your Business) kullanıcısı olan müşterilerine, uygulamaya ilişkin destek sağlamak amacıyla özel müşteri temsilcileri de tahsis edecek.

Sektöre verdiği önem nedeniyle piyasa yapıcıları ve kurumsal müşterileri destekleme kararı alan Bybit, teşvik paketinin bir katalizör görevi üstlenerek sektörün toparlanmasına katkı sağlayıp, daha fazla istikrar için önemli bir hareketi temsil etmesini umuyor.

Bybit'in kurucu ortağı ve CEO'su Ben Zhou, "Hepimiz bu işte birlikteyiz ve sektörümüzü desteklemek için elinden geleni yapmak herkesin sorumluluğunda. Kripto paranın finansal hizmetlere ve merkezi olmayan güç yapılarına eşit erişim ile insanları güçlendirmeye devam edeceğinden eminiz. Sektörü ateşlemek ve finansal geleceği yönlendirmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Fona başvurmak isteyen kurumsal müşteriler ve yüksek volümlü yatırımcılar, institutional_services@bybit.com adresi üzerinden özel müşteri temsilcilerine ulaşabiliyor.

Bybit Hakkında

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki perakende ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi Spot ve Vadeli İşlem hizmetleri, madencilik, staking ürünleri ve NFT pazarının yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir kripto para borsası olma taahhüdünü sürdürüyor. Bybit; Formula One yarış takımının, Oracle Red Bull Racing’in, NAVI, Astralis, Alliance ve Virtus.pro e-spor takımlarının, Oracle Red Bull Racing Esports’un, Borussia Dortmund ve Avispa Fukuoka futbol takımlarının partneri olmaktan gurur duyuyor.