news-details

Tivibu’da İskoçya rüzgarı

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Avrupa’nın önemli futbol müsabakalarını ekranlara taşımaya devam ediyor. İskoçya’nın profesyonel kulüplerinin mücadele edeceği İskoçya Kupası’nda ilk düdük 21 Ocak’ta çalıyor. İskoçya Kupası maçları Tivibu üzerinden naklen yayınlanıyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futbolun kalbi Avrupa’nın maçlarını seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. İskoçya Futbol Federasyonu Challenge Kupası maçları Tivibu’dan naklen yayınlanıyor. Avrupa kupalarındaki başarılarıyla adından çokça söz ettiren ve İskoçya Kupası’nın geleneksel sahipleri olan Celtic ve Rangers’ın da yer aldığı turnuva, Celtic-Morton mücadelesiyle başlıyor. 21 Ocak Cumartesi günü saat 15.15’te ilk düdüğün çalacağı mücadele, Tivibu Spor’dan canlı olarak izlenebiliyor.

Celtic 2 yılın ardından tekrar kupayı istiyor

İskoçya’nın köklü takımlarından Celtic, kupa finaline verdiği iki yıllık aranın ardından tekrar kazanmak istiyor. En son 2020 yılında, pandeminin gölgesinde tamamlanan İskoçya Kupası’nı kazanarak müzesini doldurmaya devam eden Celtic, Ange Postecoglou’nun teknik direktörlüğünde kupayı tekrar kaldırmak istiyor. Celtic, İskoçya Kupası’nı 40 kez müzesine götürerek en çok kazanan takım konumunda bulunuyor. Açılış maçı olan Celtic-Morton mücadelesi, 21 Ocak 15.15’te Tivibu ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Rangers seri peşinde

Avrupa kupalarında gösterdiği başarılı performansla adından çokça söz ettiren Rangers, geçtiğimiz yıl kazandığı kupanın ardından tekrar kazanarak kupaya ambargo koymanın peşinde. Michael Beale’in öğrencileri, Celtic’le olan mücadelesinde bu yıl da galip gelerek Celtic’in rekorunu yakalamak istiyor. Rangers, geçtiğimiz yıl Beşiktaş’ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz’ı kadrosuna katmış ve Türkiye’den de yoğun şekilde takip edilen bir takım haline gelmişti. Rangers’ın günün kapanış mücadelesi olan St. Johnstone ile 21 Ocak saat 20.30’da oynayacağı mücadele ve İskoçya Kupası’nın maçları Tivibu Spor’dan yayınlanıyor.

Hibya Haber Ajansı