news-details

TCL’den IFA 2022 kapsamında iki önemli duyuru

NXTWEAR S giyilebilir ekran gözlükleri için geliştirdiği yeni özellikleri açıklayan TCL ayrıca İspanyol orta saha oyuncusu Pedri González, Fransız defans oyuncusu Raphaël Varane ve İngiliz orta saha oyuncusu Phil Foden’in küresel marka elçisi ekibine katıldığını duyurdu.

Görüntüleme teknolojisi ve uygun fiyatlı, birinci sınıf akıllı deneyimlerde öncü TCL, IFA 2022 kapsamında iki önemli duyuru yaptı. Bunlardan ilki daha fazla konfor ve rahatlık için geliştirilmiş TCL NXTWEAR S giyilebilir ekran gözlüklerinde yapılan yükseltmeleri kapsıyor. Diğer duyurusu ise TCL'in 2022/2023 futbol sezonu ve sonrasında iletişimini güçlendirmesini sağlayacak, küresel marka elçisi programına üç uluslararası futbol yıldızının katılması ile ilgili.

TCL NXTWEAR S yükseltmeleri

Geniş ve sinematik bir izleme deneyimi, çift 1080p Micro OLED ekran, ön ve düzeltme lensler sunan TCL NXTWEAR giyilebilir ekranlar; iş ile ev arasındaki yolculukları, uçuk ile yapılan seyahatleri, kişisel sinema deneyimini ve özel ofisleri yeniden dönüştürüyor. TCL NXTWEAR S ile kullanıcı deneyimini zenginleştirecek bir dizi yeni yükseltme geliyor.

Yapılan yükseltmeler kapsamında ayarların yapılmasını kolaylaştıracak kontroller değiştirildi. Bu akıllı cihazda ayar yapmak için özellik aramak yerine, örneğin sol çerçevenin şakağa denk gelen kısmında yer alan bir tekerlek ile ses ayarı yapılabiliyor. Sağ şakağa denk gelen kısımda ise parlaklık ve 2D/3D mod geçişi için kontroller bulunuyor. Akıllı cihazlara ve bilgisayarlara kolayca bağlanmak için sağ çerçevenin arkasına yerleştirilmiş yeni manyetik yaylı pim konektörü sayesinde erişilebilirlik de artırıldı.

Görüntü ve ses kalitesi de oldukça artırıldı. TCL NXTWEAR S, güç tüketimini azaltırken daha parlak ve canlı renkler sunuyor. Görüntüler ve sesler; doğru ve daha net sesler için yeniden tasarlanmış hoparlör dizisi sayesinde sinema düzeyinde netliğe ulaşıyor.

Cihazın burna temas eden orta kısmı ise rahatlığı artıracak şekilde yeniden tasarlandı. Yeniden ayarlanmış yüksek ve düşük frekanslı ses özelliği ise uçakla yapılan uzun mesafeli yolculuklarda gişe rekorları kıran filmleri kesintisiz olarak izlenmesini mümkün kılarak, bu giyilebilir ekranı uzun süreli kullanımlar için daha keyifli hale getiriyor.

TCL İnovatif İş Grubu Genel Müdürü Howie Li yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Akıllı ekran deneyimini geliştirmek için müşterilerden ve medyadan gelen geri bildirimleri dinledik. TCL NXTWEAR S, TCL'in tüketici ihtiyaçlarına sürekli yenilikler yaparak öncelik verdiğinin bir kanıtıdır.”

TCL NXTWEAR S, 2022'nin 4. çeyreğinden itibaren seçilen bölgelerde satışa sunulacak.

TCL, küresel marka elçisi ekibine dünya standartlarında üç futbolcu daha ekledi

TCL’in uzun süreli Global Marka Elçisi Rodrygo Goes’ten sonra İspanyol orta saha oyuncusu Pedri González, Fransız defans oyuncusu Raphaël Varane ve İngiliz orta saha oyuncusu Phil Foden de markanın küresel marka elçisi ekibine katıldı. Bu dört yıldız da TCL'in çevrimiçi ve çevrimdışı reklam kampanyalarında yer alacak, 2022/2023 sezonunda ve gelecek yıl boyunca TCL'in kanallarına özel içeriklere katkıda bulunacak.

Bu iş birlikleri, TCL'in teknoloji ve spordan faydalanarak izleyicilerle bağlantı kurma kararlılığını da gösteriyor. Yapılacak çalışmalar, TCL'in Brezilya Futbol Konfederasyonu (CBF) sponsorluğuna paralel olarak, kulüpler ve milli takımların katılacağı müsabakaları kapsayacak.

TCL Communication Pazarlama Müdürü Stefan Streit açıklamasında, “Bu olağanüstü yeteneklerin TCL marka elçileri olmalarından heyecan duyuyoruz. Spor ve sosyal etkinlikler aracılığıyla ilham verme taahhüdümüzü pekiştiren bu iş birliklerimiz müşterilerimize yüksek kaliteli ürünler ve deneyimler sunmak amacıyla ortaya koyduğumuz bağlılığımızın da yansımasıdır.” dedi.

TCL'in yaklaşan duyuruları hakkında daha fazla bilgi almak ve bu haberde yer alan ürünlerle ilgili ayrıntılar için lütfen şu adresi ziyaret edin: http://www.tcl.com/global/en.html


Hibya Haber Ajansı