news-details

Hendek'te Muhtarlar Günü törenle kutlandı

SAKARYA - 19.10.2022 - HİBYA - Kutlama törenine, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, ilçe protokolü, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

Kutlama programında Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Civelek tarafından Muhtarlar Derneği Başkanlığı çelengi sunuldu, ardından bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak Türk Bayrağı göndere çekildi. 

Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Civelek yaptığı konuşmada; “ 19 Ekim Muhtarlar günü için burada toplandığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Öncelikle Bartın’da gerçekleşen maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Civelek, İlk muhtarlık seçimi 188 yıl önce yapıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletinde halk ile devlet arasında köprü vazifesi görüyoruz. 188 yıldır ülke demokrasisinin temel taşlarıyız. Millet ve devleti temsil gibi önemli bir görevi yürütüyoruz. Muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı takdirimi sunuyorum. 19 Ekim Muhtarlar Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.
 


Hibya Haber Ajansı