news-details

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uluçay'a teşekkür

AFYONKARAHİSAR- 31.08.2022- HİBYA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar’da düzenlenen mitinge 55 bin kişinin katılması ile ilgili AK Parti İlk Başkanlığı’nı telefonla arayarak teşekkür etmesinin ardından, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, bir mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afyonkarahisar mitingine 55 bin vatandaş katıldı. Mitingin ardından Cumhurbaşkanı  Erdoğan ile Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'ı arayarak teşekkür etti.

“Tüm teşkilatlar AK Parti'de adeta kamp kurdu”

Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingine ev sahipliği yapan Afyonkarahisar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ağırladı. Miting öncesi AK Parti teşkilatları yoğun bir çalışma yaptı. İl ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları 10 gün boyunca teşkilat binalarında kaldı.

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Afyon teşkilatlarını Ankara'ya davet etti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın miting sonrasında yayımladığı açıklama şöyle:

 “Afyonkarahisar tarihinde görülmemiş büyüklükte bir mitinge ev sahipliği yaptı. Mitingimize emniyetin verdiği verilere göre tam 55 bin kişi katıldı. İlimizden, ilçelerimizden, köylerimizden, kasabalarımızdan gelerek bizleri mahcup etmeyen tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca son 10 günde gecesini gündüzüne katan, ailesini çocuklarını evinde bırakıp teşkilatımıza gelerek adeta kamp kuran, günde sadece birkaç saat uykuyla çalışan il ve ilçe teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımız, ilçe başkanlarımıza ve teşkilatlarımızın tüm kademelerine çok teşekkür ediyorum. Bununla birlikte Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi teşkilatlarına da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Genel Başkan Yardımcımız ve teşkilat başkanımız Erkan Kandemir mitingin ardından bugün bizleri arayarak teşekkür etmiş ve Afyonkarahisar teşkilatlarını Ankara'da ağırlamak istediğini ifade etmiştir. Rabbim bizleri mahcup etmedi, inşallah bu gurur ve cesaretle 2023 seçimlerinde de aynı inanç ve zaferle yeniden yollara düşeceğiz."

Hibya Haber Ajansı